07 februarie 2012

Căciuliţă două culori cu moţ


Am făcut pentru fetiţa mea un alt model de căciuliţă după următorul tutorial:

La proiectul meu eu am folosit două culori şi nu patru ca Teresa în clip şi i-am adăugat un moţ. Ştiam să fac ciucuri şi moţuri de căciuliţe, dar dacă nu ştiţi puteţi căuta clipuri cu tutoriale.
Un clip în care este arătată o metodă super uşoară de realizat moţuri pentru căciuliţe este următorul: 


Şi iată căciuliţa care a ieşit:
3 comentarii:

Serban Valentina [Răspunde]

A ieşit foarte frumoasă,imi plac mult si culorile si modelul! Fetita ta sigur e mândră de creatiile tale special pentru ea .

Serban Valentina [Răspunde]

A ieşit foarte frumoasă,imi plac mult si culorile si modelul! Fetita ta sigur e mândră de creatiile tale special pentru ea .

MIV Online [Răspunde]

Mulţumesc foarte frumos. E prea mică acum ca să fie mândră cu mama ei... :)
Le-am făcut din necesitate. De bebeluşă fetiţei mele nu i-au plăcut căciuliţele care se leagă sub bărbie, aşa că am căutat modele gen "fes". Asta este una din preferatele ei. Mai am şi altele, dar nu mai ştiu exact modelele care m-au înspirat aşa am preferat să nu le postez.

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade