13 februarie 2012

Husă telefon multicoloră


Un cadou foarte frumos pentru cineva drag vouă ar putea fi o husă pentru telefonul mobil. În prima mea încercare de a croşeta o astfel de husă, din cauza firului destul de gros (datorită faptului că avea lână în proporţie de 5%) rezultatul a fost o gentuţă pentru fiica mea.
Postarea cu tutorialul pentru realizarea husei îl găsiţi aici: http://miv-crochet.blogspot.com/2012/01/husa-telefon.html
Husa nouă făcută o puteţi vedea în imaginile de mai jos:


Fundiţa cusută pe husă este de la o pereche de papuci de casă mai vechi, la care am renunţat, dar nu înainte de a dezlipi de pe ei fundiţele. Le-am păstrat pentru orice eventualitate, lucru care s-a dovenit de bun augur cu această ocazie.
Croşetaţi astfel de huse şi făceţi-le cadou în luna martie - luna cadurilor şi a mărţisoarelor.
Croşetat plăcut!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade