26 martie 2012

Papucii brazilieni de la ZorileStore.ro


Te-ai săturat de cizme sau ghete? Treci direct la papuci! Până cauţi un model ca să croşetezi unii, citeşte despre campania următoare.
ZorileStore.ro îţi oferă papuci brazilieni într-o campanie marca Blogatu.
400 de perechi de papuci/sandale sunt puşi la bătaie pentru doritoarele cu blog.
Vrei şi tu o pereche de papuci brazilieni?
Mie îmi plac şi îi vreau pe cei de aici (click pe imagine):
Iată din ce cauză îi prefer:
Specificaţii

Profil:
Acest model face parte dintr-o ediţie specială, fiind printre favoritele designerilor, în acest sezon. Cureaua de un alb lucios este pusă în evidenţă de o steluţă argintie, care va capta privirile tuturor, pe plajă. Designerii acestui model, Ipanema şi Gisele Bundchen, sprijină proiectul Tamar din Brazilia. Prin acest proiect se încearcă păstrarea în viaţă a cinci specii de broască ţestoasă, aflate pe cale de dispariţie, din America de Sud. Astfel, cumpărând acest model, pe lângă faptul ca vei fii posesoarea unor papuci perfecţi ca design şi confort, vei da o mână de ajutor în finalizarea proiectului Tamar.
Caracteristici: Confectionat 100% din materiale reciclabile
Material: PVC. Plastic foarte moale brevetat "Melflex"
Tu pe care îi preferi?0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade