12 martie 2012

Primul pătrat din pătura patchwork


Abia aşteptam să mă apuc de realizarea primului pătrat al păturii patchwork din primul număr al revistei "Uşor de croşetat".
Iată-l:Pe lângă realizarea acestui pătrat al păturii, în revistă mai găsiţi la rubrica "Modele de la stilişti" ghidul de realizare a unui pulover plasă. La rubrica "Pentru casă" este prezentat ghidul de realizare a unor pernuţe multicolore, iar la "Accesorii modă" modelul unui superb fular în dungi.
Croşetat plăcut!7 comentarii:

Anonim [Răspunde]

Woww . tie ti-a iesit bine . eu am 15 ani si nu ma prea pricep . am facut numai picioruse f largi :( . din revista nu prea am inteles chiar daca explica f bine.

MIV Online [Răspunde]

Mai încearcă. Ce nu ai înţeles exact? Poate te pot ajuta.

Anonim [Răspunde]

Foarte fain ti.a iesit patratelul ;) si eu l.am terminat nu a fost asa de greu de facut :D abia astept sa apara noul numar :)) Te pwp pa pa xoxo

oana [Răspunde]

m-am uitat la patratelul tau si mi se pare ca ai scazut la un momentdat.adica numarul de picioruse cu care ai pornit in primele randuri nu este acelasi cu numarul de picioruse de pe ultimele randuri. mi se intampla si mie cateodata si nu-mi dau seama unde gresesc.

MIV Online [Răspunde]

Pentru "anonim"
Mulţumesc. Fă o fotografie pătrăţelului tău şi trimite-o pe mail la miv.crochet@yahoo.ro împreună cu câteva cuvinte despre tine, dacă doreşti, şi îl voi publica pe blog.

Anonim [Răspunde]

Pare cam strans, in poza pare mai lejer.

MIV Online [Răspunde]

Este un model destul de strâns... În care poză pare mai lejer?

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade