23 martie 2012

Revista "Uşor de croşetat" - cel de-al doilea număr


Începând de ieri, 22 martie 2012, cel de-al doilea număr al revistei "Uşor de croşetat" poate fi găsit la standurile şi chioşcurile cu ziare. Grăbiţi-vă să-l cumpăraţi, dacă nu aţi făcut abonament!

Cu acest număr al revistei, pe lângă sculul de culoare roz necesar pentru cel de-al doilea pătrat al păturii patchwork, veţi intra şi în posesia biblioraftului "Uşor de Croşetat" unde veţi putea păstra toate numele revistei.
Din cuprins vă pot spune că la rubrica "Modele de la stilişti" veţi găsi modelul unui superb bolero de seară, din lână şi mătase, lucrat cu un punct de dantelă elegant. La rubrica "Pentru casă" este prezentat modelul încântător al unui covoraş în stil grecesc, simplu şi uşor de lucrat. Iar la "Accesorii pentru modă" veţi vedea cât de uşor este să croşetezi o geantă de cumpărături elegantă, încăpătoare, şi nu în ultimul rând, rezistentă.
Croşetat plăcut!
P.S. Mâine, dacă voi avea timp, voi posta cel de-al doilea pătrat păturii patchwork. Aştept şi de la voi imagini cu realizările voastre, pe mail: miv.crochet@yahoo.ro sau pe pagina de Facebook: MIV Crochet.5 comentarii:

ZiRA felicitari [Răspunde]

Salut! Îmi poți spune, te rog ce cadou va avea următorul nr al revistei (3)

MIV Online [Răspunde]

Da. Cadoul numărului 3 al revistei este sculul de culoare bleu, necesar celui de-al treilea pătrat al păturii patchwork. Iar în interiorul revistei vei descoperi modelul pentru bereta Lolita, al unui pulover din anii '70, cum se execută picioruşul dublu şi chiar modelul pentru pătratul "Granny".

Anonim [Răspunde]

ce inseamna simbolul doua asterixuri la inceput de explicatie de model al unui rand?De obicei la acest inceput de explicatie a modelului pe un oarecare rand se pune un asterix ,se explica modelul de urmat si apoi iar un asterix .deci de la...la... Dar cand apar doua asterixuri unul langa altul la inceput de explicatie de model pe rand, model ,ce inseamna?La legenda cu prescurtarile nu este trecut acest simbol de doua asterixuri ci numai simbolul de un singur asterix

MIV Online [Răspunde]

Acel simbol, asterix "*", nu este o prescurtare de la ceva legat de croşetat, este pur şi simplu o delimitare a modelului de urmat. Pentru a uşura explicaţiile se încadrează între două astfel de semne - "*", modelul care se repetă. Dacă pe rândul respectiv se repetă şi un altfel de model atunci se foloseşte şi "**" pentru cel de-al doilea model. Deci ceea ce vei găsi scris atât între semnele "*", cât şi între "**" se va repeta. Sper să fiu destul de explicită.

Anonim [Răspunde]

daca nu am reusit sa cumpar primele 4 reviste, de unde le mai pot achizitiona?

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade