29 martie 2012

Revista "Uşor de croşetat" - nr. 3


De astăzi, joi, 29 martie 2012, găsiţi la standurile de ziare cel-al treilea număr al revistei "Uşor de croşetat". Pe lângă revistă veţi mai găsi sculul de culoare bleu care vă ajută, împreună cu materialele ce v-au rămas de la  celelalte două pătrate, să realizaţi cel de-al treilea pătrat al păturii patchwork, un pătrat cu modelul "pătrăţelulul bunicii" - "granny square".
De asemenea, veţi găsi şi paginile de capăt pentru fiecare rubrică a revistei, pagini care vă vor ajuta să vă organizaţi biblioraftul destinat revistei mult mai simplu pentru a arhivare mai uşoară de accesat.


După cum v-am obişnuit voi scrie ce anume vă poate inspira din fiecare număr. Astfel, în acest număr veţi găsi  cum se poate realiza o minunată beretă numită bereta Lolita - dificultate medie, la rubrica "Accesorii Modă". La "Modele de la stilişti" modelul unui elagant pulover în stilul anilor '70 - dificultate uşoară, iar de la rubrica "Pentru casă" veţi putea învăţa cum se poate realiza o pătură decorativă cu un model în zig-zag - dificultate uşoară.
Din numărul următor:
- rânduri şi pătrate
- şal romantic
- eşarfă multicoloră
- sculul de culoare alb-fildeş pentru următorul pătrat al păturii.
Croşetat plăcut!2 comentarii:

Anonim [Răspunde]

Buna am o întrebare ....daca îmi fac acum abonament la revista va începe tot cu numărul 2 nu?si daca si cumva si cum vine adică daca vine prin posta sau prin curier ? Multumesc mult

MIV Online [Răspunde]

Nu ştiu exact, dar a lăsat cineva pe aici pe blog un comentariu cum că ar fi sunat la redacţia revistei şi se pare că fără primul număr. Totuşi de la altcineva care a scris în comentarii pe aici am înţeles că s-ar fi reeditat primul număr. Sugestia mea ar fi să iei legătura cu cei de la Serviciul de Abonare de luni până vineri, între orele 8 - 17 la numărul de telefon 031.407.82.44 sau prin mesaj la subscription@lsromania.ro.

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade