14 aprilie 2012

Al 5-lea pătrat din pătura patchwork


Din cauza pregătirilor pentru Paşte şi a plecării la bunici de săptămâna viitoare, am întârziat un pic cu publicarea celui de-al 5-lea pătrat din pătura vintage din revista "Uşor de croşetat". Iată-l şi pe acesta, care este exact ca cel de-al patrulea, mai puţin desenul cusut pe el. Aştept şi de la voi realizările voastre pe e-mail: miv.crochet@yahoo.ro sau pe pagina de facebook: MIV Crochet. Croşetat plăcut!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade