04 aprilie 2012

Botoşei cu puişori


Iată nişte botoşei decoraţi cu nişte puişori de sezon, că tot e primăvară şi se apropie Sfânta Sărbătoare a Paştelui. Sunt pentru fetiţa mea care va împlini în această lună 2 anişori.
Am să postez şi modelul de realizare a lor în curând, deoarece am deja o comandă pentru o pereche mai mică, pentru o bebeluşă de 9 luni - Sofia.
Cum vi se par?4 comentarii:

Serban Valentina [Răspunde]

Superbi! Imi imaginez cat este de lucru la ei! Felicitari.

MIV Online [Răspunde]

Nu este mult de lucru. Voi posta modelul de executat cât voi realiza perechea comandată şi vei fi surprinsă cât sunt de uşor de făcut.

Serban Valentina [Răspunde]

Poate ma încumet să fac si eu pentru fetita mea care are 7 luni. Tu de unde cumperi firele?

MIV Online [Răspunde]

Sunt mai multe mercerii la noi în oraş. Caut cam pe la toate, dacă vreau ceva deosebit. Dar am mai recurs şi la deşiratul unor lucruri care nu mai corespundeau ca mărime sau destul de demodate. de exemplu, galbenul de la aceşti botoşei îl am de la un pulover al tatălui meu, tricotat de bunica.

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade