28 iunie 2012

Sandale fără talpă pentru fetiţe - Granny Square Barefoot Sandals, model propriu


Încă un model propriu. O pereche de sandale superbe pentru fetiţe. Pentru o fetiţă scumpă foc, de numai 7 luni, am croşetat această pereche de săndăluţe numai bune de purtat la plimbarea prin oraş cu căruciorul. Abia aştept să văd cum vor arăta pe picioruşele ei. Zilele următoare voi face şi pentru fetiţa mea alt model.
Modelul este super simplu. Pentru cine şţie deja cum se realizează Granny Square, nu trebuie să spun decât că este un triunghi granny din 6 rânduri, unde la unul din vârfuri este lănţişorul care trece peste deget, iar la celelalte capete sunt şnururi de legat pe gleznă.
Mai jos puteţi citi tot modelul.

Sandale fără talpă pentru fetiţe

Material: fir de bumbac mercerizat răsucit, subţire – Cotton Perle (Romanofir S.A. Tălmaciu, Sibiu). Cantitate foarte mică. Puteţi folosi resturi rămase de la alte proiecte.
Croşetă: 2,1 mm

Modelul are la bază Pătratul Bunicii sau Granny Square.
Perechea realizată de mine este pentru bebeluş până la 1 an, latura triunghiului rezultat fiin de 6 cm.
Pentru mărimi mai mari folosiţi unfir mai gros şi o croşetă adecvată lui, sau puteţi opta pentru mai multe rânduri.
Timp de execuţie: max. 30 minute

Faceţi un ochi de laţ.
Rândul de bază: 4 oc.l., oc.al în primul oc. al l.
Rândul 1: 3 oc.l. (considerat 1 p.m.), 2 p.m., 2 oc.l., 3 p.m., 2 oc.l, 3 p.m., 2 oc.l, oc.al. în cel de-al treilea ochi al l. de 3 oc.l. de la începutul rândului – 3 seturi de câte 3 p.m. şi 3 sp. de 2 oc.l.
Rândul 2: 1 oc.al. în urm. oc., 1 oc.al. în spaţiul de 2 oc.l. Tot în acelaşi sp. de 2 oc.l. realizaţi: * 3 oc. l. (considerat 1 p.m.), 2 p.m., 3 p.m., 2 oc. l. *
Repetaţi de încă 2 ori, de la * la * în fiecare sp. de 2 oc.l., 1 oc.al. în cel de-al treilea ochi al l. de 3 oc.l. de la începutul rândului – 6 seturi de câte 3 p.m. şi 6 sp. de 2 oc.l.
Rândul 3: 1 oc.al. în urm. oc., 1 oc.al. în spaţiul de 2 oc.l.. Tot în acelaşi sp. de 2 oc.l. realizaţi: * 3 oc. l. (considerat 1 p.m.), 2 p.m., 3 p.m., 2 oc. l. * În urm. sp. de 2 oc. l. realizaţi **3 p.m., 2 oc.l, 3 p.m., 2 oc.l. **.
Continuaţi astfel: executaţi partea de la * la * în următorul spaţiu de 2 oc.l., apoi partea de la ** la ** în următorul spaţiu de 2 oc.l, partea de la * la * în următorul spaţiu de 2 oc.l., apoi partea de la ** la ** în următorul spaţiu de 2 oc.l, 1 oc.al. . în cel de-al treilea ochi al l. de 3 oc.l. de la începutul rândului - 9 seturi de câte 3 p.m. şi 9 sp. de 2 oc.l.
Ideea acestui rând, ca şi în cazul următoarelor este să realizaţi 2 grupuri de câte 3 p.m. despărţite de 2 oc.l. în cele 3 colţuri ale triungiului realizat.
Rândul 4: 1 oc.al. în urm. oc., 1 oc.al. în spaţiul de 2 oc.l..
Lucraţi astfel:
De la * la *, de la ** la ** de 2 ori, de la * la *, de la ** la ** de 2 ori, de la * la *, de la ** la ** de 2 ori, 1 oc.al. . în cel de-al treilea ochi al l. de 3 oc.l. de la începutul rândului - 12 seturi de câte 3 p.m. şi 12 sp. de 2 oc.l.
Rândul 5: 1 oc.al. în urm. oc., 1 oc.al. în spaţiul de 2 oc.l..
Apoi lucraţi astfel:
De la * la *, de la ** la ** de 3 ori, de la * la *, de la ** la ** de 3 ori, de la * la *, de la ** la ** de 3 ori, 1 oc.al. . în cel de-al treilea ochi al l. de 3 oc.l. de la începutul rândului - 15 seturi de câte 3 p.m. şi 15 sp. de 2 oc.l.
Rândul 6: 1 oc.al. în urm. oc., 1 oc.al. în spaţiul de 2 oc.l..
Tot în acelaşi sp. de 2 oc.l. realizaţi: 3 oc. l. (considerat 1 p.m.), 2 p.m. Apoi continuaţi cu 10 oc. l. şi din nou 3 p.m. şi 2 oc.l. în acelaşi spaţiu de 2 oc.l. Cele 10 oc.l. reprezintă  partea prin care intră degetul.
Continuaţi de la ** la ** de 4 ori, apoi 3 p.m., 90 oc.l., 3 p.m., 2 oc.l., de la ** la ** de 4 ori, apoi din nou 3 p.m., 90 oc.l., 3 p.m., 2 oc.l., de la ** la ** de 4 ori, 1 oc.al. în cel de-al treilea ochi al l. de 3 oc.l. de la începutul rândului – 18 seturi de câte 3 p.m., 2 spaţii de câte 90 oc.l. (care reprezintă şnururile de legat în jurul gleznei) şi 1 sp. de 10 oc. l. (şnurul de la deget). Încă 1 oc.l. şi tăiaţi firul, apoi asiguraţi-l.
Mai realizaţi încă o dată şi gata perechea de sandale fără talpă.
Pentru orice nelămuriri sau corectări ale modelului vă rog să nu ezitaţi să îmi scrieţi la adresa de e-mail: miv.crochet@yahoo.ro sau în comentarii la această postare.

Croşetat plăcut!27 iunie 2012

Revista "Uşor de croşetat" - nr. 15 şi al 15-lea pătrat al păturii vintage


Al 15-lea pătrat al păturii vintage din revista "Uşor de croşetat" nu mi-a ieşit deloc de bine. Nu am avut un ac special de lână pentru a coase modelul naiv de pe el şi din această cauză nu arată cum aş dori.
Am căutat un astfel de ac pe la toate merceriile de prin oraş, dar nu am găsit. Asta până ieri când am găsit acolo unde mă aşteptam mai puţin: la Kaufland. La raftul cu astfel de produse am găsit un set de ace pe al cărui ambalaj scrie "Ace pentru elastic - bentiţe". Preţul setului este de 7,90 lei şi are 2 ace: unul cu vârful rotund şi cu gămălia foarte mare şi unul cu vârful neascuţit şi cu două gămălii. Cred că primul este util pentru elastice şi al doilea poate fi folosit pentru cusut cu fir gros.
Voi ce ac folosiţi la cusutul modelelor de pe pătrate?
25 iunie 2012

Tricoul îl face pe ... blogger


Anul trecut, cam prin luna septembrie, citeam chiar pe Blogatu.ro despre Webstock 2011, un eveniment care se desfăşoară anual şi este dedicat mediului online românesc. Cum pe atunci nu aveam încă un blog, ci doar citeam, ca şi acum, articole interesante pe mai multe bloguri româneşti, am fost foarte curioasă să văd de cine este reprezentat mediul online românesc la acea ediţie.
Ca orice eveniment care se respectă, organizatorii acestuia au oferit tricouri şi alte chestii personalizate invitaţilor şi participanţilor. Sponsorizat fiind de către Vodafone România, acesta nu putea pierde ocazia de a face cunoscut acest eveniment pe orice canal online al său. Astfel, cu această ocazie au fost organizate pe pagina de facebook Vodafone Buzz, concomitent cu transmiterea live streaming a întregului eveniment, concursuri pentru fani săi.
Sub genericul Webstock: Power to the Web, erau oferite din oră în oră, aşa numitele "kit-uri Webstock" formate dintr-un tricou "Power to the Web" din colecţia specială 2011 şi un pandantiv, reprezentat printr-o floare din semnul @. Am fost foarte bucuroasă când am câştigat un astfel de kit. La câteva zile am primit şi coletul prin poştă, iar de tricou m-am îndrăgostit pe loc şi a devenit tricoul meu preferat.


Cu ocazia acestui eveniment, am văzut cum arată Chinezu, Zoso, Piticu, Manafu şi alţi bloggeri ale căror postările le citeam şi pe paginile cărora lăsam câteodată comentarii. Pe Cabral îl ştiam deja...:)
Poate anul acesta câştig altul şi mai frumos de la ZorileStore. Îmi place foarte mult acesta: Tricou PUMA Heroes. Cel de culoare violet e bestial. Vouă care tricou vă place?21 iunie 2012

Top de vară fără spate pentru fetiţe - model propriu


Pentru aceste zile călduroase de vară am dorit să fac fetiţei mele un top cât mai lejer. Am cumpărat un fir de bumbac numai bun pentru aşa ceva şi m-am pus pe treabă. Schiţasem eu ceva pe o hârtie ca model, dar am preferat să fac altceva. Nu eram hotărâtă nici ce model de picioruşe să fac, aşa că m-am gândit să croşetez numai picioruşe mari. Dar după primele rânduri mi-am dat seama că nu este atât de lejer pe cât aş dori şi am improvizat un model. Veţi vedea în explicaţii despre ce este vorba.
Este un model uşor de realizat şi sper să vă placă şi vouă.
Citiţi continuarea pentru explicaţiile modelului.

Top de vară fără spate pentru fetiţe
                                          Material: Fir 100% bumbac (Alize Bella)
100 g culoare roz (culoarea principală - CP)
25 g culoare alb (culoarea secundară - CS)
Croşetă: 2,1 mm şi un ac de cusut din acela cu vârful rotunjit. 
Grad de dificultate: Uşor
Trebuie lucrată o formă geometrică în formă de trapez cu baza mică în partea de sus.
Dimensiunile pentru modelul lucrat de mine sunt: baza de sus are 12 cm, baza de jos 27 cm, laturile laterale de 25 cm fiecare. Aceste dimensiuni sunt bune pentru fetiţe de 1,5 – 2,5 ani.
Pentru mărimi mai mari, începeţi cu un număr mai mare de ochiuri şi creşteţi pentru lungime cât este necesar sau foloşiţi un fir mai gros şi o croşetă adecvată lui.

La modelul prezentat voi începe cu 32 oc. şi voi ajunge la 62 oc.
Rândul de bază: Lucraţi 34 oc. l. cu CP
Rândul 1: 1 p.m. în cel de-al 4 oc. de la cr., 1 p.m. în următ. oc. până la sfârşitul lanţului, întoarceţi – 32 p.m.
Rândul 2: 3 oc. l. (consideraţi ca 1 p.m.), 2 p.m. în urm. oc., 1.p.m. în fiecare oc. până la penultimul oc, 2 p.m. în penultimul oc, 1 p.m. în ultimul oc., întoarceţi – 34 p.m.
Rândul 3: 3 oc. l. (consideraţi ca 1 p.m.), 2 p.m. în urm. oc. până la sfârşitul rd., întoarceţi – 34 p.m.
Rândul 4: Idem rd. 2 – 36 p.m.
Rândul 5: Idem rd. 3 – 36 p.m.
Rândul 6: 3 oc. l. (consideraţi ca 1 p.m.), 2 p.m. în urm. oc., * săriţi 1 oc, 1 p.m. în urm. oc, 1 p.m. în oc. peste care aţi sărit anterior (acest p.m. va veni peste p.m. executat mai devreme, înaintea lui) *, continuaţi de la * la * până la penultimul oc., 2 p.m. în penultimul oc, 1 p.m. în ultimul oc., întoarceţi – 38 p.m.
Rândul 7: 3 oc. l. (consideraţi ca 1 p.m.), ., * săriţi 1 oc, 1 p.m. în urm. oc, 1 p.m. în oc. peste care aţi sărit anterior (acest p.m. va veni peste p.m. executat mai devreme, înaintea lui) *, continuaţi de la * la * până la ultimul oc, 1 p.m. în ultimul oc. – 38 p.m.
Continuaţi ca mai jos, rândurile cu număr par sunt rânduri de creştere a numărului de ochiuri.
Rândul 8: Idem rd. 6 – 40 p.m.
Rândul 9: Idem rd. 7 – 40 p.m.
Rândul 10: Idem rd. 6 – 42 p.m.
Rândul 11: Idem rd. 7 – 42 p.m.
Rândul 12: Idem rd. 6 – 44 p.m.
Rândul 13: Idem rd. 7 – 44 p.m.
Rândul 14: Idem rd. 6 – 46 p.m.
Rândul 15: Idem rd. 7 – 46 p.m.
Rândul 16: Idem rd. 6 – 48 p.m.
Rândul 17: Idem rd. 7 – 48 p.m.
Rândul 18: Idem rd. 6 – 50 p.m.
Rândul 19: Idem rd. 7 – 50 p.m.
Rândul 20: Idem rd. 6 – 52 p.m.
Rândul 21: Idem rd. 7 – 52 p.m.
Rândul 22: Idem rd. 6 – 54 p.m.
Rândul 23: Idem rd. 7 – 54 p.m.
Rândul 24: Idem rd. 6 – 56 p.m.
Rândul 25: Idem rd. 7 – 56 p.m.
Rândul 26: Idem rd. 6 – 58 p.m.
Rândul 27: Idem rd. 7 – 58 p.m.
Rândul 28: Idem rd. 6 – 60 p.m.
Rândul 29: Idem rd. 7 – 60 p.m.
Rândul 30: Idem rd. 6 – 62 p.m.
Rândul 31: Idem rd. 7 – 62 p.m.

Nu rupeţi  firul de CP. Schimbaţi cu firul CS.
Lucraţi câte 1 p.s. în fiecare oc. de jur-împrej, 1 oc. al. în primul p.s. lucrat.
Apoi, * 3 oc. l, săriţi 3 oc., 1 p.s. în următ. oc. *. Repetaţi de la * la *, de jur-împrejur până ajungeţi la primul l. de 3 oc. l., 1 oc. al. la baza acestuia.
Apoi continuaţi, astfel: 3 oc.l (1 p.m.) şi alte 4 p.m. în primul spaţiu de 3 oc. l, 1 p.s. în urm. spaţiu de 3 oc. l.,  *  5 p.m. în urm. spaţiu de 3 oc.l., 1 p.s. în urm. spaţiu de 3 oc.l. *. Repetaţi de la * la *, de jur-împrejur, până ajungeţi de unde aţi început şi asiguraţi apoi tăiaţi firul.

Cu firul CP, pe care nu l-aţi tăiat, continuaţi astfel:
- în primele 2 oc. câte 1 p.s., * 1 p.s. în al 3-lea oc, 3 oc. l., 1 p.s. în acelaşi oc., 1 p.s. în urm. 5 oc. *. Repetaţi de la * la *, de jur-împrejur până ajungeţi în punctul de plecare. Bucla lânţişorul de 3 oc. l. trebuie să fie pe mijlocul celor 5 p.m. de la rândul anterior.
Asiguraţi şi tăiaţi firul.
Aproape gata.

Florile cu 6 petale. Faceţi 3 bucăţi.
Rândul de bază: 4 oc. l., 1 oc. al. în primul oc. pentru a forma un inel
Rândul 1: 1 oc. l, 11 p.s. în mijlocul inelului, 1 oc. al. în primul p.s. – 12 p.s.
Rândul 2: *3 oc.l., săriţi 1 oc.*, repetaţi de la * la * de încă 5 ori, 1 oc. al. la baza primul l. de 3 oc. l. – 6 l. de 3 oc. l
Rândul 3: * 1 p.s., 1 p.m.r., 2 p.m., 1 p.m.r., 1 p.s. *. Repetaţi de încă 5 ori, pe fiecare l. de 3 oc. l.
Asiguraţi şi tăiaţi firul.


Şnurul, firul care se leagă la spate. Puteţi foarte bine să folosiţi o panglică îngustă în loc de şnurul croşetat.

Începeţi cu o floare cu 5 petale: faceţi un l. de 4 oc. l., 1 oc. al. în primul oc. pentru a forma un inel, 5 p.s. în mijlocul inelului, 1 oc. al. în primul, *2 oc. l. în primul oc, 1 p.s. în următorul *. Repetaţi de la * la * de încă 4 ori pentru a forma baza celor 5 petale. În fiecare spaţiu de 2 oc. l. lucraţi 1 p.s., 1 p.m.r., 1 p.m., 1 p.m.r., 1 p.s.
Nu rupeţi firul. Continuaţi şi lucraţi un lănţişor. Acesta va fi atât de lung cât consideraţi că este necesar pentru a fi trecut pe marginea topului, prin acele găurele create de modelul realizat cu firul de CS. El trebuie să treacă peste gât şi să fie legat la spate. 
După ce aţi croşetat o lungime destul de bună nu rupeţi firul. Desfaceţi de pe scul, cam 50 de cm şi apoi tăiaţi.
Acest fir va fi necesar pentru floarea cu 5 petale de la celălalt capăt al şnurului.
Aceasta se va lucra după ce aţi trecut şnurul prin găurele de pe marginea topului, care se va realiza după cum urmează. (e mai greu de descris în cuvinte, dar nu este greu de realizat) 
Începeţi să întroduceţi şnurul din partea dreaptă, cum vă uitaţi la top. Nu începeţi de la primele găurele, lăsaţi 4 găurele şi întroduceţi capătul neterminat al şnurului în cea de-a cincea. Atenţie, floarea de la celălalt capăt trebuie să fie spre spate, adică întroduceţi şnurul dinspre spate spre faţă.
Apoi strecuraţi şnurul, când prin faţă, când prin spate, până ajungeţi în colţul din dreapta sus, cum vă uitaţi la top. Aici aveţi grijă să fie pe spate şi apoi introduceţi şnurul tot prin spate în colţul stâng, de sus, al topului. Acest ochi al şnurului va fi petrecut pe ceafă, din această cauză trebuie să iasă din spatele topului.
Continuaţi să strecuraţi şnurul, când prin faţă, când prin spate, până ajungeţi la aceeaşi distanţă ca şi cel de la partea dreaptă, lăsănd alte 4 găurele goale în partea de jos.
Acum puteţi realiza fără grijă floarea de la acest capăt al şnurului şi topul este gata.

Adică, mai aveţi de cusut florile. Eu am optat pentru a dispunerea a lor: 2 flori în partea de jos şi una în partea de sus, dar puteţi să faceţi cum vă dictează imaginaţia. Pentru orice neclarităţi sau corectări nu ezitaţi să mă contactaţi: miv.crochet@yahoo.ro
Croşetat plăcut!19 iunie 2012

Revista "Uşor de croşetat" - nr. 14 şi al 14-lea pătrat al păturii vintage


Iată şi cel de-al 14-lea pătrat al păturii vintage din revista "Uşor de croşetat". Pentru că eu nu am mai avut de ajuns fir de culoare muştar, am folosit firul de culoare bej de la primul număr al revistei.
Nu uitaţi! Puteţi descărca numerele originale ale revistei, în italiană, de pe forumul blogului: Facilmente Uncinetto
Până în prezent am găsit numerele de la 1 la 45. Pe măsură ce vor mai apărea şi altele, veţi găsi link-urile de descărcare pe forum.
O zi frumoasă să aveţi şi croşetat plăcut!

 16 iunie 2012

Aceeaşi Marie, altă pălărie...:)


Pentru că mi-a plăcut foarte mult modelul de la ultima pălăriuţă croşetată şi pentru că este chiar uşor de realizat, astăzi am mai croşetat o pălăriuţă. Mi-a luat cam 2 ore şi un pic, cât a făcut fetiţa mea somnul de după-masă. Şi la această pălăriuţă am folosit o panglică ca şi la cea anterioară, doar că una mai subţire şi de o culoare roz mai deschisă. Fluturaşul îl aveam realizat mai demult în încercarea mea de a crea un model propriu de fluture croşetat dintr-o floare. Cum vi se pare?

13 iunie 2012

O altă pălăriuţă


O altă pălăriuţă uşor de croşetat este şi cea pe care o puteţi vedea în imaginile de mai jos. Modelul poate fi descărcat gratuit de aici: Garden Party. Este un model adaptabil atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.
Eu am ales să îi adaug o mică panglică şi nu o floare croşetată.
Cum vi se pare? 12 iunie 2012

Pălăriuţă de soare fetiţe - model propriu


După multe căutări pentru a realiza o pălăriuţă de soare pentru fetiţa mea, am decis să realizez un model propriu pentru aşa ceva. Pentru că îmi place foarte mult să lucrez cu Granny Square am folosit acest model la realizarea ei.
Pălăriuţă "Floarea Soarelui"
 Pentru a descărca modelul ei citeşte în continuare.
Modelul este gratuit şi poate fi descărcat de aici, format .pdf : Pălăriuţă "Floarea Soarelui". Fişierul conţine explicaţii şi imagini ajutătoare. Dacă doriţi să realizaţi această pălăriuţă şi aveţi neclarităţi la explicaţii vă rog să nu ezitaţi să îmi cereţi lămuriri.
Dacă realizaţi pălărioara m-aş bucura dacă mi-aţi trimite şi mie o imagine cu ea.
Croşetat plăcut!11 iunie 2012

Revista "Uşor de croşetat" - nr. 13 şi al 13-lea pătrat al păturii vintage


Abia astăzi am făcut cel de-al 13-lea pătrat al păturii vintage. Am tot amânat de joia trecută, crezând că astăzi nu va mai fi atât de cald... Dar a fost tot la fel de cald...
Un pătrat uşor de executat. Am folosit pentru el, firul de culoare albă rămas de la pătratele anteriore, care mi-a ajuns mai mult de jumătate din acest pătrat. Cu această ocazie am terminat firul de culoare violet.09 iunie 2012

Pălăriuţă pentru fetiţe - partea a III-a


Şi iată şi pălăriuţa terminată. Nu a ieşit ca modelul original şi nu sunt mulţumită de rezultat. Este destul de mare faţă de capul fetiţei mele şi parcă e o minge de fotbal...
Am renunţat la borul din model şi am făcut unul mai scurt, deoarece cred că nu ar fi arătat atât de bine.
Poate voi mai încerca acest model cu un fir mai subţire, deoarece mi se pare foarte frumos şi destul de uşor de realizat.
M-am gândit chiar la o variantă în care să folosesc în loc de flori, hexagoane realizate cu modelul "Granny square". Astfel, vor fi mai uşor de îmbinat şi pălăriuţa va fi mai subţire şi mai "aerisită".

Croşetat plăcut!08 iunie 2012

A venit în sfârşit vara!!Astăzi a fost o zi nemaipomenită, călduroasă dar plăcută. Pentru fetiţa mea a fost ocazia nemaipomenită de a poza cu setul făcut de mine şi despre care am scris acum câteva săptămâni: Rochiţă şi căciuliţă Red Heart.
Se simte deja parcă aerul de vacanţă, de excursii, de mare...
Unde veţi pleca în concediu în această vară?
  

      
07 iunie 2012

Pălăriuţă pentru fetiţe - partea a II-a


Am reuşit să termin astăzi partea superioară a pălăriuţei. Este într-adevăr o pălăriuţă destul de groasă, nu pentru soare, ci mai degrabă de primăvară sau toamnă. Deoarece dacă păstram spaţii între flori pălăriuţa devenea prea mare pentru capul fetiţei mele de 2 ani, am decis să renunţ la ele. Aşa că le-am cusut complet una de alta. Nu prea sunt mulţumită de rezultat, dar sper să arate mai bine după ce termin şi partea inferioară, adică borul.
Pentru cine doreşte o imagine a distribuirii culorilor veţi găsi în continuare şi o diagramă a distribuţiei acestora, pornind de la diagrama originală.
Pentru modelul de mai sus numărul de flori este:
- 7 flori culoare roz
- 9 flori culoare albastru
- 7 flori culoare portocaliu
- 8 flori culoare albă

Croşetat plăcut!05 iunie 2012

Pălăriuţă de vară pentru fetiţe - partea I


Am căutat mult timp un model pentru o pălăriuţă de soare pentru fetiţa mea. Ideea era să găsesc un model multicolor la care să folosesc resturile de aţă care mi-au rămas de la diferite proiecte.
Modelul ales de mine este realizat în original cu 5 culori (bleu, roz, vernil, galben şi alb), însă eu voi folosi doar 4 (albastru, roz, portocaliu şi alb).
Puteţi vedea cât de frumoasă este şi de asemenea puteţi descărca modelul original de aici: Yoyo-Puff Wide Brim Hat for Girl
Sper ca mâine sau cel târziu poimâine să termin această pălăriuţă. Partea de sus a ei este realizată cu ajutorul a 31 de flori croşetate, din care eu am realizat astăzi doar 12 - 6 de culoare albastră şi 6 de culoare roz, aşa că revin cu imagini finale în zilele următoare.

Croşetat plăcut şi vouă!Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade