16 iunie 2012

Aceeaşi Marie, altă pălărie...:)


Pentru că mi-a plăcut foarte mult modelul de la ultima pălăriuţă croşetată şi pentru că este chiar uşor de realizat, astăzi am mai croşetat o pălăriuţă. Mi-a luat cam 2 ore şi un pic, cât a făcut fetiţa mea somnul de după-masă. Şi la această pălăriuţă am folosit o panglică ca şi la cea anterioară, doar că una mai subţire şi de o culoare roz mai deschisă. Fluturaşul îl aveam realizat mai demult în încercarea mea de a crea un model propriu de fluture croşetat dintr-o floare. Cum vi se pare?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade