07 iunie 2012

Pălăriuţă pentru fetiţe - partea a II-a


Am reuşit să termin astăzi partea superioară a pălăriuţei. Este într-adevăr o pălăriuţă destul de groasă, nu pentru soare, ci mai degrabă de primăvară sau toamnă. Deoarece dacă păstram spaţii între flori pălăriuţa devenea prea mare pentru capul fetiţei mele de 2 ani, am decis să renunţ la ele. Aşa că le-am cusut complet una de alta. Nu prea sunt mulţumită de rezultat, dar sper să arate mai bine după ce termin şi partea inferioară, adică borul.
Pentru cine doreşte o imagine a distribuirii culorilor veţi găsi în continuare şi o diagramă a distribuţiei acestora, pornind de la diagrama originală.
Pentru modelul de mai sus numărul de flori este:
- 7 flori culoare roz
- 9 flori culoare albastru
- 7 flori culoare portocaliu
- 8 flori culoare albă

Croşetat plăcut!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade