24 iulie 2012

Top de vară fetiţe


Săptămâna trecută am realizat un top pentru fetiţa mea foarte simplu.
Nu am scris modelul lui, dar voi încerca să îl explic, în linii mari.
Am pornit de la o simplă floare cu 8 petale dublate, pe care am tranformat-o ca la pătratul Granny, dar "trăgând" de 3 colţuri, nu de 4. Astfel, am realizat un triunghi pe care l-am folosit cu unghiul mai ascuţit în jos, iar la celelalte colţuri am realizat un şnur cu flori la capăt.
Am mai croşetat încă 2 flori, tot cu 8 petale, dar de această dată nu le-am mai dublat şi pe care le-am ataşat în lateralul primei flori explicată mai sus.
De asemenea, am mai făcut încă 2 flori mai mici, cu 6 petale pe care le-am cusut tot în părţile laterale pentru a acoperi spaţiul gol de jos.
Şnurul poate fi legat fie la gât, la spate, fie pot fi băgate florile în spaţiile de la petalele florilor din lateral.
Poate fi purtat fie peste un tricou subţire, dacă e mai răcoare, dar şi fără tricou în zilele călduroase.
Sper să vă placă şi să vă inspire! Croşetat plăcut!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade