21 august 2012

Concurs pentru pasionatele de croşetat


Indiferent de vârstă, dacă eşti pasionată de croşetat, poţi participa la un concurs special pentru pasionatele de croşetat, mămici sau fetiţe. Maia, o fetiţă de numai 15 ani, doreşte să transmită şi altora pasiunea sa pentru frumoasa artă a croşetatului, transmisă din mamă în fiica în familia sa. 
Astfel, pe 25 august, în Bucureşti va fi organizat un atelier special, intitulat Atelierul de croşetat MAIArtistic. 
Dacă vrei să câştigi una din cele 2 invitaţii gratuite (una dublă pentru mamă + fiică şi una simplă) la acest atelier, participă acum lăsând un comentariu pe pagina de facebook Totul despre mame, adică aici: Concurs atelierul de croşetat MAIArtistic
În comentariu nu trebuie să spui decât care este cel mai drag obiect croşetat pe care îl aveţi tu sau copilaşul tău şi care este povestea lui. Simplu! Cele mai interesante comentarii câştigă.
Concursul se termină mâine, 22 august 2012, la ora 17.00.
Chiar dacă nu veţi câştiga o invitaţie, dar doriţi să mergeţi la atelierul Maiei, trebuie să ştiţi că se desfăşoară la Sediul CROS, Learning House, Intrarea Mihai Eminescu nr. 5, Bucureşti, în data de 25 august, între orele 10.00 şi 13.00, iar intrarea costă 30 de lei de persoană.
Mai multe detalii, precum şi un frumos interviu luat Maiei, puteţi citi pe pagina aferentă concursului de pe TotulPentruMame.ro. Atelierul de croşetat este organizat de către Interaktiv University, iar pagina pentru înscrieri la atelier aici: Înscriere Atelier de croşetat.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade