26 august 2012

Revista "Uşor de croşetat" - nr. 23 şi al 23-lea pătrat al păturii vintage


Iată şi cel de-al 23 pătrat al păturii vintage din revista "Uşor de croşetat". Este acelaşi model ca şi cel de la al 17-lea pătrat. Vouă cum v-a ieşit?

 


2 comentarii:

Anonim [Răspunde]

Mi se par foarte prost gandite pentru ca ies dreptunghiulare.. puteau sa foloseasca alt tip de picior sau alt model ca sa iasa patrat. Dar spalat si calcat, tras de el cat sa arate patrat iese frumos :)

MIV Online [Răspunde]

@Anonim Nici mie nu mi se par atât de bine inspirate modele pentru aceste pătrate. Puteau fi utilizate altele mult mai interesante ca model.

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade