03 august 2012

Revista "Uşor de croşetat" - procurare numere vechi


Astăzi am trimis un e-mail către adresa de abonare a revistei "Uşor de croşetat" cerând lămuriri utile legate de modul de procurare a numerelor care nu se mai găsesc pe piaţă.
Acesta este răspunsul primit:

Buna ziua,
 Pentru recuperarea numerele vechi din revista Usor de crosetat, aveti doua posibilitati:
1.        In baza unei comenzi ferme din partea dvs, acesta va fi livrat la adresa solicitata prin curier, iar plata se va face la primirea coletului. Costul final al unui numar vechi este de 38.02 lei.
 2.       Avand in vedere costul destul de ridicat al unei comenzi ferme, va oferim posibilitatea ca, la realizarea unui abonament pe 1 luna, sa va trimitem 1 nr. pe care l-ati pierdut. Acesta va fi inclus in abonament.  Mentionam ca numerele vechi solicitate se aduc prin comanda speciala la editura din Italia, acest proces avand o durata de 1-2 luni de la data comenzii.
 Preturile abonamentelor in functie de durata lor, sunt urmatoarele:
 Titlu
Durata de abonare
Periodicitate
Aparitii / abo
Valoare abonament (Taxe de expeditie gratuite)
Cantitate numere vechi solicitate
USOR DE CROSETAT (ROM)
1 luna
Saptamanal
4
47.96 lei
1 numar vechi
USOR DE CROSETAT (ROM)
3 luni
Saptamanal
13
155,87 lei
2-3 numere vechi
USOR DE CROSETAT (ROM)
6 luni
Saptamanal
26
311,74 lei
4-6 numere vechi
USOR DE CROSETAT (ROM)
1 an
Saptamanal
52
623,48 lei
>7 numere vechi
 De asemenea, livrarea la adresa indicata de dvs se va face gratuit.
Livrarea publicatiilor se face saptamanal, prin curier special in Bucuresti si prin posta romana in restul tarii. Livrarea prin posta romana dureaza aproximativ 7 zile lucratoare, in functie de locatie.
 Plata se face in avans (in functie de durata de abonare pe care o alegeti), prin orice banca, in contul nostru BRD. Suma achitata pentru abonament nu se ramburseaza decat in cazul in care furnizorul decide intreruperea editarii revistei. Abonamentul intra in vigoare din momentul in care s-a facut plata.
 Daca doriti un abonament in aceste conditii, va rog sa imi comunicati perioada de abonare aleasa, adresa de livrare, numele complet si un numar de telefon de contact, pentru emiterea facturii proforme.
 Pentru alte informatii, nu ezitati sa ma contactati.
 Toate informarile sau eventuale reclamatii  nu se pot trata telefonic, ci doar pe suport electronic .
O zi placuta,
Ioana Roşu
Subscription Specialist
T (+4) 031 407 82 44
F (+4) 031 407 82 45
M (+4) 0743 783 189
Bd. Dimitrie Pompei, nr.9-9A, cladirea 10
Etaj P+1, sect 2. Bucuresti, cod 020335


Sper să vă fie de ajutor.4 comentarii:

Alexandra [Răspunde]

Pt numerele vechi poti merge la orice magazin InMedio iar pretul este pretul dublu al revistei.Dureaza cam o luna pana o aduce in magazin.Tot in magazinele Inmedio iti poti face abonament pt 6 luni la pretul de 199 de lei pentru ca au promotie cu 30% reducere.

Alexandra [Răspunde]

http://inmedio.ro/products-page/colectii/usor-de-crosetat-rom/
se pare ca iti poti face abonament la ei si sa iti vina acasa prin posta romana

MIV Online [Răspunde]

@Alexandra
Am ataşat linkul ca să meargă direct pe pagină: http://inmedio.ro/products-page/colectii/usor-de-crosetat-rom/.

Anna [Răspunde]

Eu am comandat prin Inmedio un numar (nr 8 mai precis) in iunie si am platit pentru el 16 lei, nicidecum 38 de lei. Revista a venit in aproximativ o luna.

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade