23 august 2012

"Să ţesem frumos"Astăzi vă invit să lăsăm croşeta şi să trecem la război. La războiul de ţesut. Am descoperit o trusă foarte frumoasă de ţesut pentru fetiţele cu vârsta între 5 şi 12 ani. Cu ajutorul ei se pot crea propriile accesorii unice, în culori vesele. Setul conţine un mini război de ţesut din metal (dimensiuni: 18,5 x 18,5 cm), fire în 9 culori, o croşetă, un ac mare şi binenţeles, instrucţiunile de utilizare. Acest joc este util la învăţarea culorilor şi a materialelor, şi ajută copilul să se concentreze, să înveţe să urmeze o succesiune de instrucţiuni simple, să fie creativ şi să se mobilizeze pentru a finaliza un proiect.

Ce găseşti în trusă?
Fire suficiente pentru a face 5 suporturi de pahare, o poşetă, un portmoneu, brăţari, centuri sau benţite. Materialul firelor este 100% poliester, iar creaţiile obţinute se pot spăla de mână, cu apă la maxim 30 de grade.Acest joc a obţinut premiul Parents' Choice Approved Award.

Poate fi cumpărat de la eMag.ro la preţul de 99 lei. Click pe imagine pentru a-l comanda. 0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade