01 septembrie 2012

Bolero pentru fetiţe


Un model simplu de bolero pentru fetiţe căutam de ceva timp. Am găsit un model cu "pătratul bunicii" de care m-am îndrăgostit pur şi simplu. Este cel din imagine (imaginea este de pe acel blog), iar instrucţiunile pot fi urmărite aici: Ooty
Boleroul pentru fetiţa mea a ieşit cam aşa:

Eu am folosit aceeaşi culoare pentru alipirea pătratelor şi pentru margini. Cum vi se pare?6 comentarii:

Anonim [Răspunde]

Nu mi se pare un model prea frumos.Este lipsit de inspiratie. E un dreptunghi cusut la margini..

MIV Online [Răspunde]

@Anonim Depinde de gusturi... Mie şi fetiţei mele ne place foarte mult. Am folosit un fir foarte moale şi pufos. Poate şi asta să fie motivul pentru care îl îndrăgim.

Anonim [Răspunde]

In revista usor de crosetat nr 24 este un model de bolero foarte frumos si foarte usor de realizat. Bolero raglan. Pe care il poti face si cu maneca scurta.
Dar modelul acesta pe care i l-ai facut fetitei,estetic nu ma atrage deloc.
uite un model dragut http://blogcrosetat.ro/bolero-roz/

MIV Online [Răspunde]

@Anonim La modelul de pe blogcrosetat nu exista nici o inscructiune de urmat. So, linkul e dat degeaba... Şi cum spuneam mai sus, gusturile nu se discută...

Anonim [Răspunde]

Nu cred ca ai nevoie de nicio instructiune de urmat la cate lucruri ai crosetat. Arta crosetatului nu consta in a urma instructiunile unui model ci consta in a crea singura un model care sa te avantajeze.Vad din comment-ul tau ca te-ai suparat cand am zis ca boleroul este inestetic. Credeam ca atunci cand ti-ai facut blog stiai ca o sa primesti si commenturi bune si commenturi mai putin bune. Pentru asta cred ca ai optiunea de "comment" .Si cred ca prin citirea blogului tau am dreptul sa imi spun parerea fie ea buna, fie ea rea. Eu nu am spus ca ce ai facut tu este urat, tu lucrezi foarte bine dar unele modele nu sunt foarte dragute din punct de vedere estetic. Dar acum daca tie iti plac, felicitari. Ai dreptate gusturile nu se discuta, dar eu cred ca am gusturi destul de bune in materie de haine. Acum asta e. Spor la munca in continuare.

MIV Online [Răspunde]

@Anonim Nu îmi dau seama de unde ai dedus că m-am supărat pe tine... Consider că am şi eu dreptul la replică, tocmai pentru că e blogul meu. Pentru că doresc ca oricine să comenteze am lăsat deschise comentariile, ba mai mult chiar şi cele făcute de anonimi, ca în cazul tău. Altfel, ar fi fost mai uşor să le moderez şi să apară numai ce comentarii vreau eu. Deci, la mine pe blog, spre deosebire de altele, oricine poată să spună ce doreşte. Părerea ta am înţeles-o de la început, dar aşa cum ai tu gusturi am şi eu. Poate nu este pe placul tău acest bolero, dar fetiţa mea îl îndrăgeşte foarte tare şi asta e tot ce contează până la urmă.

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade