10 septembrie 2012

Modelul săptămânii


Modelul acestei săptămâni este modelul unui pulover pentru copii. Pentru că una din cititoarele blogului mi-a scris într-un comentariu că îi este frică să realizeze mâneci la proiectele ei croşetate, m-am gândit că acest pulover este numai bun de realizat de toate persoanele în aceeaşi situaţie.
Este un model foarte simplu propus de organizaţia neguvernamentală internaţională World Vision prin proiectul "Knit for Kids - Handmade sweater from the heart". În 1996 World Vision a început derularea acestui proiect care continuă şi astăzi. Propunerea lor era ca, persoanele care vor să ajute copiii defavorizaţi să realizeze un astfel de pulover pentru a fi dăruit unui astfel de copil. Dorinţa a fost ca fiecrae copil să primească ceva nou, nu lucruri purtate aşa cum se obişnuia până atunci. Ceva realizat special doar pentru ei.
La început a fost vorba doar de tricotat, dar în decursul timpului a apărut şi modelul pentru croşetat al acestui pulover. Proiectul se derulează şi astăzi, când pe site-ul organizaţiei găseşti modelul pentru descărcat, dar şi o adresă pe care o poţi printa şi completa pentru a o ataşa coletului tău cu donaţia.
Dacă doriţi să descărcaţi modelul aici este pagina: Basic crochet T-Top.
Imaginile sunt preluate de aici: Galerie şi după cum puteţi vedea pot fi folosite diferite combinaţii atât de culori, cât şi de modele.
Croşetat plăcut!


1 comentarii:

Arwen Aragorn [Răspunde]

super, multumesc! merge asa, fara rascroiala? o sa incerc in toamna asta

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade