20 septembrie 2012

Reţetă de slabire pe bază de lămâie


Am citit acum ceva timp despre reţeta unei diete pentru slabit care dă rezultate fără a te înfometa. Se numeşte Master Cleanse sau Lemon Detox Diet şi este urmată de multe vedete din străinatate, dar şi de pe meleaguri româneşti. Perioada de urmat este de minim 10 zile şi poate fi repetată după 6 luni.
După cum se poate citi în titlu are la bază lămâia, mai exact sucul natural de lămâie. 
Deci înainte de a începe această dietă, cumpără, dacă nu ai, de la produse menaj, un storcător de fructe sau chiar unul special pentru citrice. Poate fi de orice fel: electric sau manual.
Iată mai exact în ce constă dieta:
- se bea un ceai digestiv fără cafeină, seara, inainte de culcare
- dimineata se bea 1 litru de apă călduţă cu sare de mare.  Apoi, folosiţi storcătorul de citrice şi stoarceţi sucul a 2 lămâi mari şi frumoase. Amestecaţi-l cu 300 ml apă plată, sirop de arţar şi ardei iute praf sau picături dacă găsiţi. Ardeiul iute contribuie la arderea mai rapidă a caloriilor. 
Această dietă, ca de altfel oricare alta care trebuie să dea rezultate, trebuie asociată cu cel puţin 1 oră de exerciţii fizice la sală sau şi mai bine, în aer liber. Dacă nu ai timp nu e nicio problemă, tot va da rezultate.
Cu ajutorul acestei diete se pierd în jur de 6 kg în 10 zile. 
Cântăreaţa Beyonce ar fi urmat această dietă înainte de a juca în filmul “Dream Girls”. 0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade