17 octombrie 2012

3 ţinute urbane


Provocarea de azi pentru mine a fost este crearea a 3 ţinute de pe magazinul online: UrbanOnes.com
Nu sunt atât de multe produse pe site, dar totuşi din articolele expuse pe site iată ce anume am reuşit să încropesc: prima ţinuta este una deosebită, de birou, cea de-a doua este una lejeră, de ieţit la plimbare prin oraş şi cea de-a treia este una specială, pentru club sau pentru ocazii speciale.
Pentru prima ţinută, dintre rochiile online am ales una  în două culori - alb si negru, fără mânecă, fără decolteu, scurtă, dar totuşi serioasă. La aceasta, un sacou în culori pastelate şi o eşarfă puternic colorată vin să îi adauge un pus de eleganţă şi fineţe. Pantofii cu toc subţire, în aceeaşi nuanţă cu eşarfa, o geantă neagră şi un ceas "Moschino" pe încheietura mâinii, completează definitiv ţinuta office.


Cea de-a doua ţinută este compusă din: o pereche de jeanşi cu aspect uzat, alături de o cămaşa marca "Cătălin Botezatu", împreună cu o pereche de balerini asortaţi şi eşti aproape gata de plecare în oraş la shopping sau plimbare. În drum spre ieşire alege un pulover pufos şi/sau o jacheta că mai târziu se lasă frigul.

Cea de-a treia ţinută este cireaşa de pe tort. M-am oprit asupra unei rochiţe neagre, scurtă şi cu accente aurii, împreună cu o pereche de pantofii delicaţi cu toc subtire, asortaţi la o poşetă-plic neagră. Un ceas "Roberto Cavalli" vine să întregească imaginea de tipă gata de distracţie.

Cum vi se par ţinutele? Dacă sunteţi curioase sau curioşi, mai găsiţi şi nişte costume de baie frumoase pe site. 
Obţii un voucher de 10% reducere la orice comandă plasată, doar dacă te bagi într-o relaţie Like-Like pe facebook cu UrbanOnes. Iar la comenzii mai mari de 250 lei beneficiezi de transport gratuit. Mici clipuri de prezentare a unor articole de pe site le găsiţi şi pe youtube: UrbanOnes.
Shopping plăcut!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade