19 octombrie 2012

Idei de cadouri aniversare


Pentru cine poate nu ştie, aniversarea trecerii anilor de la momentul căsătoriei are o semnificaţie şi deci o sărbătorire diferită de la an la an. Iar după 20 de ani, din 5 şi 5 ani...
Aniversarea primului an de la căsătorie se numeşte nunta de hârtie. Cei doi parteneri trebuie să îşi dăruiască cu această ocazie, cadouri din hârtie. Ca idei în această privinţă un cadou potrivit ar fi: bilete la un film romantic sau vouchere de cumpărături la magazinele preferate, dar şi un album foto cu fotografii din primul an de viaţă în doi. De asemenea, o carte mult dorită sau chiar "hârtii de portofel" ar fi apreciate.
Cel de-al doilea an se aniversează în ... bumbac, deoarece se numeşte nunta de bumbac. Cu această ocazie orice cadou din bumbac este binevenit. Cu această ocazie nu ar trebui să cauţi prea mult ca să găseşti ceva deosebit. Orice obiect vestimentar din bumbac de calitate sau chiar organic poate deveni cadoul potrivit.
Aniversarea celui de-al treilea an este numită nunta de piele. Deci imaginaţia şi bugetul fiecăruia va determina ce cadou va primi partenerul. Fie că e vorba de o pereche de pantofi, o curea, o geantă, un portofel, o geacă, o jachetă, o pereche de pantaloni, o fustă sau un ceas cu curea de piele, oricare din acestea vor avea o valoare sentimentală deosebită pentru cel care le va primi.
Luna viitoare, chiar pe 15 noiembrie, sărbătorim nunta de piele, iar cadoul potrivit pentru soţul meu ar fi o jachetă din piele. Îşi doreşte de mult timp una mai deosebită. Ar vrea o jachetă din piele naturală, nu foarte groasă şi fără aplicaţii pe ea. Fără fermoare mari şi scurtă, până în talie. Manşetele mânecilor să nu se încheie cu capse şi să aibă gulerul înalt. O astfel de jachetă am găsit de curând aici: EnergicShops.ro
Dacă anul acesta tot ce îmi doresc eu este o geantă din piele, anul viitor o porţie dublă sau triplă de salată de fructe, cu multă frişcă şi caramel, va fi cadoul perfect. Asta deoarece aniversarea a 4 ani de la nuntă se numeşte nunta de fructe.

1 comentarii:

Micul Meu Anticariat [Răspunde]

Tare geaca... Pacat ca nu mai e disponibila....

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade