01 octombrie 2012

Modelul săptămânii


Modelul acestei săptămânii este unul din modelele pe care le recomand începătoarelor să îl realizeze. Este cel al unei jachete pentru bebeluşi. Se realizează 2 hexagoane care se cos apoi în partea superioară a mânecuţelor şi pe mijlocul spatelui. Click pe imagine pentru instrucţiuni.

După ce aţi realizat cele 2 hexagoane de mărimi egale trebuie să pliaţi un hexagon astfel: ţineţi în mână un colţ al hexagonului şi număraţi pâna la al patrulea colţ, începând cu cel din mâna voastră, şi suprapuneţi-l peste acesta. Aşa veţi obţine partea în formă de L a jachetei.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade