05 noiembrie 2012

Campania eMAG de lansare Win 8


eMag.ro organizează cu ocazia lansării sistemului de operare Win 8 de la Windows un concurs cu premii destul de interesante. 
Întâi voi scrie despre ce premii este vorba şi apoi despre modalitatea simplă de a te înscrie în concurs.
Este vorba de 16 premii oferite de Microsoft:
- 1 laptop HP Pavilion G6 - 2230sq. Preţ şi detalii tehnice aici: pagină prezentare
- 2 laptop-uri Sony Vaio. Preţ şi detalii tehnice aici: pagină prezentare
- 3 laptop-uri Acer Aspire V5. Preţ şi detalii tehnice aici: pagină prezentare
- 10 mouse-uri Microsoft Arc Touch. Preţ şi detalii tehnice aici: pagină prezentare
Concursul se numeşte “Win 8 @eMAG” şi presupune accesarea aplicaţiei de pe facebook realizată special pentru acest eveniment: https://www.facebook.com/pages/eMAG/249215621898?sk=app_359384124153089
Doar prin simpla accesare a ei primeşti automat un cover personalizat pentru profilul tău şi intri automat în tragerea la sorţi pentru unul din cele 16 premii interesante de care pomeneam la începutul postării.
Apasă butonul pe care scrie "Înscrie-te acum", acordă-i permisiunea aplicaţiei şi înscrierea în concurs este făcută. Vei vedea afişat mesajul următor: "Felicitări, te-ai înscris cu succes în concurs şi ai şansa să câştigi unul din premiile puse în joc. Numărul tău de înregistrare este...."

Te-ai înscris? Grăbeşte-te. Concursul a început pe 31 octombrie şi se termină pe 12 noiembrie, ora 23:59. Ce număr ai în concurs?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonează-te la noutăţi

După introducerea adresei tale de e-mail vei primi un mesaj pentru a activa abonarea ta. Te rog fă click pe linkul primit şi vei primi un mesaj pe mail de fiecare dată când voi publica ceva pe blogul meu.

 
căciuliță croșetată, croșeta, revista ușor de croșetat, rochiță croșetată, lucruri croșetate de vânzare, croșetate, șosete croșetate, haine croșetate, hăinuțe croșetate, modele de croșetat, mărțișoare croșetate, granny square, pătratul bunicii, fular croșetat, eșarfă croșetată, beretă croșetată, bolero croșetat, șosete Crăciun, targuri handmade, expozitii handmade, ateliere handmade